San Diego Comic-Con 2021 Online Scavenger Hunt

Prize Mule may not be heading to the San Diego Convention Center right about now… but we’ve got fun, games, and prizes for you anyway! We’re kicking today off with an Online Scavenger Hunt, with lots of fun prizes! To enter, simply head here and fill out the answers to […]

Prize Mule may not be heading to the San Diego Convention Center right about now… but we’ve got fun, games, and prizes for you anyway! We’re kicking today off with an Online Scavenger Hunt, with lots of fun prizes!

To enter, simply head here and fill out the answers to all of the questions below! We’ll be giving away prizes all day, including:

  • Prizes from PopMinded by Hallmark – including this year’s SDCC 2021 exclusive Star Wars™ Boba Fett Hallmark Keepsake Ornament, Star Trek™ Klingon Bird of Prey Hallmark Keepsake Ornament, Ghostbusters™ Ecto-1 and RTV Hallmark Keepsake Ornament, Marvel Comics Spider-Ham itty bittys®, and Super Mario™ Gold Mario Hallmark Ornament
  • “Back to the Office” set from Fat Rabbit Farm, which includes an exclusive t-shirt, two stickers, a mouse pad, and a coffee mug
  • Prizes from Priscilla Wilson, aka Valor and Vellum – including bags and pins
  • SDCC Blog prize packs

Unfortunately, we cannot ship internationally. Non-USA folks are still welcome to play along but cannot win.

1. Shirin Rafie’s commissions feature an example of a Harley Quinn commission. What 3 weapons are in this image

Website: https://drawmonsterdraw.bigcartel.com

Answer: Grenade, bat, brass knuckles/knuckle duster
Exact link

2. In Sam Grinberg’s store you’ll find a zine called “On A Hot Summer Night…” What characters are the two people holding on the cover to cool down?

Website: https://www.samgrinberg.com

Answer: Bart Simpson, SpongeBob SquarePants
Exact link

3. How many volumes of Mary Bellamy’s Faux Facts graphic novel are available (including 2020)?

Website: http://www.marybellamy.com

Answer: 10
Exact link

4. Those piercing blue eyes, that iconic lock of hair… What is the official title of Nick Kremenek’s 6″x6″ print of the Superman?

Website: https://www.etsy.com/shop/dreamforger

Answer: Kal-El, The Last Son of Krypton
Exact link

5. Icon Heroes offers enamel pins of Sabrina Spellmam and Archie Andews. Count the freckles on their faces and add them together.

Website: https://www.iconheroes.com

Answer: 11
Exact link

6. Vroom vroom! What race car number is Hello Kitty driving in Monogram’s Tokyo Speed Deluxe Gift Set?

Website: http://monogram-store.com

Answer: 01 (or 1)
Exact link

7. Monkey Minion offers a print with a robot gifting a flower to a certain woodland creature. Name that animal.

Website: https://www.monkeyminionpress.com

Answer: Squirrel
Exact link

8. The Beavis and Butthead inspired “Cornholio” FiGPiN has a very fitting FiGPiN number, what is it?

Website: https://figpin.com

Answer: 666
Exact link

9. On July 30, 2021, Desert Wind Comics has a signing with what legendary comic creator?

Website: https://desertwindcomics.com

Answer: Tom Defalco
Exact link

10. Which character is sitting inside R2-D2 in this TV & Film pin from Yesterdays?

Website: https://www.yesterdays.com

Answer: Oscar the Grouch
Exact link

11. What fruit is depicted in this patriotic pin from Elhoffer Design in their Heroes and Villains apparel collection?

Website: https://elhofferdesign.com

Answer: Peach
Exact link

12. What is featured “in this issue” on the comic book packaging that comes with Peter Porker: Spider-Ham?

Website: https://www.hallmark.com/popminded

Answer: Honey Baked Heist
Exact link

13. Which “grumpy” breed of dog does Brittnee Braun Design offers a holiday skirt of?

Website: https://www.etsy.com/shop/Skirtybirt

Answer: Pug
Exact link

14. UDON’s “Hip” Shantae t-shirt comes in what two colors?

Website: https://store.udonentertainment.com

Answer: Gray and teal
Exact link

15. This hermit crab in Priscilla Wilson’s shop carries a sweet treat on its back. What color is the crab?

Website: https://www.etsy.com/shop/valorandvellum

Answer: Blue (also acceptable: Green, Teal, or anything in the Blue/Green family)
Exact link

16. In the tiki-tiki-tiki-tiki-tiki-shop that is The Shag Store, you can buy a set of Tiki Cocktails Highball Glasses. What sign is displayed on the volcano of the “Zombie” design?

Website: https://shagstore.com

Answer: Danger!
Exact link

17. “Knock knock”
“Who’s there?”
“Orange”
“Orange Who?”
“Orange you glad you found the Clockwork cat drinking milk?”
What is the name of this print?

Website: https://www.chetart.com

Answer: Clockwork Orange Tabby
Exact link

18. In Harmony Gong’s “Orientober” sketchbook, what animal is depicted on page 3?

Website: https://harmonygong.com

Answer: Tiger
Exact link

19. Cryptozoic released a set of COSMIC Cryptkins Unleashed exclusives for SDCC. They all have creepy crimson eyes but only one Cosmic Cryptkins is captivating in a chic couture tuxedo. What is their name?

Website: https://cryptozoic.com

Answer: Cosmic Bob
Exact link

20. EVERYONE loves pizza — especially this fuzzy little bee in Camilla d’Errico’s shop. How many pepperoni are on its slice?

Website: https://www.etsy.com/shop/thecamillastore

Answer: Four
Exact link

21. On Scott Shaw’s 2014 art print in his shop, what does Homer Simpson’s apron say?

Website: https://www.shaw-cartoons.com

Answer: Kick the Cook
Exact link

22. What popular San Diego food item is Smart Hulk holding in Tony Poulson’s Limited Edition Hand Over the Hero print?

Website: https://handoverthehero.com

Answer: Tacos
Exact link

23. From the water, it rises! This small original art sketch in artist Sean Forney’s shop features “Bessie” — what color is she?

Website: https://seanforneyart.square.site

Answer: Green
Exact link

24. Martin Hsu has one very lucky sculpture in his shop. What breed of animal is depicted on it?

Website: https://martinhsu.bigcartel.com

Answer: Beagle
Exact link

25. Which H.P. Lovecraft demon does Wannabe Press have trouble spelling?

Website: https://www.wannabepress.com

Answer: Cthulhu
Exact link

26. This Cozy Cat pin in KikiDoodle’s shop is dressed up as what insect?

Website: https://kikidoodle.com

Answer: Bumblebee or bee
Exact link

27. Idioms can be drawn? Yep, you’ll believe a pig can fly. Find the title of the print that features this super common saying in Aaron Lopresti’s store.

Website: http://www.aaronlopresti.com

Answer: Look, Up in the Sky…
Exact link

28. It’s always “half and half” with Danny Haas. What shape is on Wade Wilson’s boxers in the non-Deadpool half of his print?

Website: https://www.artofdanny.com

Answer: Hearts
Exact link

29. The force is strong with this one. Chris Maze has a popular print set of The Mandalorian teaching Baby Yoda about life. What color is The Child’s safety helmet?

Website: https://shopchrismaze.square.site

Answer: Black
Exact link

30. Even Punching Pandas have rights. What is the panda protesting for in this art print?

Website: https://punchingpandas.com

Answer: Keep Bamboo Free
Exact link

BONUS QUESTIONS

Website: https://punchingpandas.com

Mellie Mebane

Next Post

Customers Say This Day by day Ritual Swing Dress Is Best for Summer season

Tue Jul 27 , 2021
Merchandise in this story are independently chosen and showcased editorially. If you make a acquire applying these backlinks we may receive commission. Not each individual early morning sets the scene for a superior outfit working day. A painfully early alarm clock or a sweaty, muggy forecast are each leads to […]